‎Sensors Disappeared from System | SimpliSafe Support Home
 
PMcmil5450's profile

Friday, May 21st, 2021 9:49 AM

Sensors Disappeared from System

Every installed sensor except for the Keypad disappeared! Obviously I can reinstall them, but am wondering how it might have happened!

Community Admin

 • 

5.5K Messages

3 years ago

Hi Pmcmil5450,

We've seen a few cases of these so we'll be tracking and reporting them to our engineering team.

Meanwhile, we don't really trust that your Base Station is still okay. Please give us a call at 800-548-9508 and we'll get you a replacement ASAP!

(edited)

12 Messages

3 years ago

Johnny M. Thank you! I called and replacement Base Station is on the way. I appreciate the help!!

1 Message

1 year ago

My unit wasn’t talking to my base. I’ve spent 1 hour 40 minutes with tech support. Once they reset the base, all of my sensors disappeared from my devices. They are telling me that I have to re-add each and every sensor to the system. This will take forever! Why is this necessary - we’ve had this system for over a year and the previous owner of the home had it for 3 years. When we bought the house, all of the sensors automatically transferred. Now they’ve just vanished? This in itself feels like a security breach - very concerning for a security system company.

This comment has been converted into a post
New to the Community? Get started by reading our Welcome Article and please be sure to review our Community Guidelines before posting.