‎Webapp.simmplisafe.com | SimpliSafe Support Home
 
R

Monday, December 14th, 2020 4:44 AM

Webapp.simmplisafe.com

For some reason i can sign in into webapp only from MS Edge.
Not from Chrome,
Not from Brave

Works fine from Android phone...

In Chrome [*.]simplisafe.com is permitted to use third party cookies.
Any recommendations?

1 Message

3 years ago

Same problem. Ugh.

Community Admin

 • 

521 Messages

3 years ago

Hi @billsbiz,

Have you tried logging into your account through an Incognito (Chrome) or a Private (Safari and Firefox) window to make sure that there aren't any extensions that are preventing the page from loading? A quick google search should be able to direct you on how to open up a private window to give that a try. If that doesn't work, could you give us some more information as to where the login process is going wrong?

SimpliSafe Social Team
SimpliSafe Home Security

1 Message

1 year ago

It usually will work for me and I use Firefox. But not today. Just stuck right on loading account or whatever the big black letters on the white backdrop say exactly. This is disappointing. And I tried the private window too. Says the same: 'Connecting to Simplisafe...' and then it looks like it died from there. No activity. Nothing saying it's loading anything on the bottom of the browser bar. Just dead in the water. Doesn't ask me to enter my password. Skips all of that. I'm gonna clear my cookies.

(edited)

Community Admin

 • 

240 Messages

@scotterickson​ Hi there, welcome to the community!

We haven't heard of any reports of outages or issues with the Web App today. After you cleared your browser cache/cookies, were you able to access the site again?

New to the Community? Get started by reading our Welcome Post.